Post by derspurnemendio on Feb 20, 2022 15:35:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaulės kodų generatorius auksas ▞▞▞
▞▞▞ Blockman Go 2022 version ▞▞▞
Kodėl dvi žvaigždės, tai nėra labai smagu, nes bedwarse yra daug įsilaužėlių
LOVŲ KARAI
Man patinka šis žaidimas, bet turiu gerą tinklą, bet nežinau, kodėl jis atsijungia visose rungtynėse, pataisykite
Jis geras, bet... Tai tik roblox ir minecraft kopija, o kai norite papildyti brangų žaidimą, jis taip pat turi daug klaidų apskritai, jis geras, bet tuo pačiu tai tik kitų žaidimų kopija.
Kaip ir daugumai žmonių, turinčių problemų dėl įsilaužėlių, man patiko lovų karai, kai buvo be programišių, tai buvo taip įdomios rungtynės, kurios bus taip gerai, o su įgūdžiais ir runomis galime laimėti, bet dabar beveik visose rungtynėse bus įsilaužėlis, su kuriuo kartais šaudoma. jo ar jos ✊
Na žaidimas. puiki grafika. Daug naujų nemokamų renginių „Butttt“ 1, dar blogesnis dalykas žaidime yra įsilaužimas, kuris yra „fly Hack“ ir „Speed Hack“, todėl prašau pataisyti!
Blockman Go Trò chơi điện tử fim
Labai geras žaidimas
Blocky Mods bed wars server - PlayTube
Geras žaidimas :De, bet ar gali būti kažkas mažyliams?
Blockman Go – „Google Play“ programos
Blockman Go Arcade dro
Ar galite atnaujinti skyblock, tai vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų block man go Aš skiriu 2 žvaigždutes
Geras žaidimas, bet 1 žvaigždutė, nes mano draugė nutrūksta kiekvieną kartą, kai ji pajuda, o mes vis atsiliekame. Mes ir toliau prarandame savo šokius ir avatarą, kiekvieną kartą keičiame į kitokį pseudoportretą, todėl 1 žvaigždutė, todėl skirsiu 5 žvaigždutes, kai viskas bus nemokama ir Wifi atsijungs. ištaisyta Taip pat „Wifi Disconnect“ yra tada, kai ryšys išlieka, bet jis išnyksta
Šis žaidimas toks šaunus, bet lovų karai yra bjaurus, nes yra daug įsilaužėlių, jie yra daug įsilaužėlių, jie yra daug įsilaužėlių, jie yra daug įsilaužėlių ir yra daug įsilaužėlių ir jie yra daug įsilaužėlių
Nesąžininga, bet suprantu, kodėl aš vis dar jį žaidžiu... NES MAN TAI PATINKA, RENGINIAI YRA SUPER SUPER, IR MINIŽAIDIMAI LABAI LINKSMŪS, išskyrus lovų karus, nes runų sistema apgaudinėja, BET UŽ KAD ŽAIDIMAS LINKSMAS
Turiu keletą problemų su žaidimu, pavyzdžiui, jums reikia tikrų pinigų, kad gautumėte kai kuriuos dalykus, o yra žaidimų, kurie yra per lengvi ir nevykę.
Šis žaidimas yra tobulas, man patinka bedwars, skyblock, klanai, skinai, bet jis yra šiek tiek klaidingas, pavyzdžiui, jei neįeisiu į skyblock per mėnesį, viskas bus nustatyta iš naujo. Nežinau, ar tai mano telefone, ar kas nors kitas, išskyrus žaidimus yra geri, bet bedwars moka laimėti
Man patinka šis žaidimas, bet yra keletas problemų: 1. Jūs neatsikratote įsilaužėlių, jų yra visur, ir 2. Jums reikia pridėti berniuko ir mergaitės aksesuarus, nes aš esu moteris, bet yra be berniuko plaukų ar drabužių, moterims ir vyrams reikia dovanoti berniukų IR mergaičių aksesuarus, tai, kad aš esu mergina, nereiškia, kad man patinka tik mergaitiški dalykai
Tikrai geras žaidimas, bet atnaujinkite kitus žaidimus ir savo pastatą, kad žaidimas būtų gražesnis. Tai puiki idėja sukurti lovų karų žemėlapio įrašus, panašų į mini žaidimą. Tęskite gerą darbą.
Man labai patinka žaidimas, bet jis vėluoja ir kartais, kai žaidžiu žaidimą, jis sako, kad nėra ryšio, bet mano ryšys yra geras, bet kodėl? ir tiek daug įsilaužėlių, tiek daug nesklandumų ir klaidų, ir aš nekenčiu mokėti už laimėjimą, bet prašome uždrausti programišius, tai tikrai erzina
Žaidimas, dėl kurio mano geriausias draugas ir aš žaidžiame 2 metus ir 6 mėnesius, jei visi žaidėjai gali gauti bent 60 G kubelių, tai bus taip. Gerai, todėl daviau 5 žvaigždutes
Gerai, tai labai smagu, Lilin, bet jis mane atjungė ir prašo slaptažodžio, bet aš neatsimenu. Ar galite, vaikinai, pataisykite tai ir ar galite prisijungti prie manęs bent kartą. Tada bandžiau prisijungti pagal klausimą ir kai bandžiau iš naujo nustatyti slaptažodį el. paštu ir pasakė, kad jis nepasiekiamas. Prašome prisijungti prie manęs bent kartą, tai mano mėgstamiausias žaidimas
Žaidimas yra puikus, bet kai noriu žaisti skyblock, aš duodu jam savo bloko man go ID ir kai bandau įvesti savo block man go world inskyblock, sakoma, kad tau reikia atnaujinti, kai spusteliu atnaujinimo mygtuką, nieko nėra, pataisykite skyblock versija Aš skyriau 1 žvaigždutę sky block ir 5 žvaigždučių blockman go
Jo neina žaisti
Šis žaidimas labai geras
Tai geras žaidimas, bet erzina įsilaužėlius kiekvienose reitinguojamose rungtynėse (hakeriai egzistuoja net po anti-hack atnaujinimo)
Geras žaidimas! ir ar galite padaryti greičio kūrėjus?
Blockman Go Žaid. automat. atm
geras bet trūksta žaidimų funcijū
Šis žaidimas yra geras, bet jame yra tiek daug klaidų, aš neplanuoju ir nepridedu žmonių ir kitų dalykų, bet jūs negalite pridėti žmonių, turinčių skirtingą regioną, nemanau, kad tai labai geras žaidimas, bet aš jį žaidžiau, jis yra įdomus ir nuostabus, taip šaunu, bet mums reikia gauti gcube yra nuosavi pinigai, kurie taip erzina, kad stengiamės sutaupyti, bet tai šaunus žaidimas ir 50 mln. parsisiųsti super šaunus žaidimas ir tikiuosi, kad tai geriausias žaidimas, bet yra daug dalykų, kurių kūrėjas netikrina, pavyzdžiui, įsilaužėlių ir klaidų, o skyblock galite dubliuoti dev turi tai pataisyti
Tai gana gerai, man tai patinka, bet tik atnaujinimai bus teikiami tik „Bedwars“, atnaujinkite naujus žaidimus, tokius kaip „skyblock“, „paradise island“ ir dar daug kitų, įvertinkite šią apžvalgą ir duosiu tik 3 🌟, nes skirtinguose žaidimuose nėra jokių atnaujinimų
kai turite viešosios interneto prieigos tašką, jis gali sugesti, pavyzdžiui, aš buvau grynų bazėje ir jis nuteleportavo mane atgal į ten juostą ir aš bandžiau judėti, bet jis nuteleportavo mane atgal į mano bazę ir aš bandžiau nužudyti žalią, kurį teleportavau atgal į savo bazę po Truputį teleportavau atgal ten, kur jie mane žudė, kitaip tai puikus žaidimas, galbūt jums visiems reikės atnaujinti konstrukciją ir šaudyti bet kuriuo atveju, aš duosiu jam penkias žvaigždutes 🤩
Man pradeda patikti šis žaidimas, bet yra 1 problema, kad rune gali būti labai reta, net jei mes jau turime 1 dėlę ir mums reikia tik 2 ar trijų, neduokite mums dėlės 1 duok mums 2 ir tris, bet viskas gerai, prašau, kad tai įvyktų todėl man nereikia šlifuoti valandų valandas ir stiprėti. Atnaujinkite „Bedwars“, pls
geriausias žaidimas kurį esu žaidęs! kodėl? Dėl daugybės žaidimų galite žaisti, pavyzdžiui, lovų karus, kiaušinių karus, slėpynių žaidimus ir kt. Šį žaidimą žaidžiu tik 1 mėnesį. Nors šiame žaidime yra keletas įsilaužėlių, man patinka jį žaisti. ateik blockman go studio! sukurti šį žaidimą taip, kad daugelis žmonių žaistų jame. blockman go yra geriausias.
Geras zaidimas yra ivairiausiu daug minigeimu bed warsai sky varsai ilgi skinai leveliai cenais pasistengei
Geras žaidimas, bet galima dar patobulinti 😊😊 Dėl nesklandumų skyriau 3 žvaigždutes, pvz., 2 in bed wars #1 kartais, kai su skelbimais gerai, ekranas pasidaro juodas #2, kai kartais dedame gelbėjimo platformą, kad mus išgelbėtų, mes vis tiek iškritome 😭😭 Ir dar kartą pridėkite nemokamą bcubes renginį 🙏🙏 Ir kadangi aš esu vaikas, darykite tai iki sausio 5 d. gerai, tada gausite 5 žvaigždutes 😊😊
Neblogas žaidimas, bet jei šis žaidimas turi naujų naujinimų, kur yra rubin arba netherite, kurie padarė žaidimą dar šaunesniu!
Cooking Max:fun cooking games Arcade azoh
Kaka kaka kaka kaka kaka kaka kaka
kk
Kodėl gi nepataisius „nepakanka saugyklos“ pataisyti dabar!!!!!!!! Kiekvieną dieną, kai žaidžiu, sakoma, kad nepakanka vietos saugykloje ir pataisykite tai DABAR!!!!!!!!! Turiu tik 1 žaidimą, 1 žaidimas yra blokas, eik!!!
Ei, Blockman, labai ačiū, kad sukūrėte šį žaidimą. Tai buvo mano vaikystės žaidimas, jei tokio nebūtų, man būtų taip nuobodu ir liūdna... Tikiuosi, kad jums visiems bus puiki diena skaitant tai. Ačiū...
Sveiki, bandau atnaujinti dis žaidimą ir atlaisvinau daugiau nei 90 MB ir ištryniau 100 MB žaidimą ir jis neatnaujinamas. Savo skirtuke turiu tik 2 žaidimus, dabar negaliu žaisti su draugais dėl skirtingos žaidimo versijos, o atnaujinimas yra tik klaidos pataisymas🤦, o kitas mano žaidimas net nėra žaidimas, tai skaitymo programa. pataisykite tai ir taip pat, kodėl viskas sukelia aukso kubelius? Be to, jūs turite mokėti tiek pinigų tik už 500, o viskas yra brangu ir visi yra toksiški... prašau ką nors padaryti ༎ຶ‿༎ຶ
Man patinka šis žaidimas, bet žinau, kad kai atnaujinsiu, jis nebus atnaujintas. Pataisykite tai.
Šis žaidimas buvo geras, kol neatsirado klaida ir ta klaida neleido man žaisti su draugais, aš išbandžiau viską, net atsisiųsdamas šį žaidimą. Prašome pabandyti pataisyti arba aš liksiu vienišas visą likusį savo žaidimų gyvenimą. Man ir mano draugui vis sako, kad mūsų žaidimas buvo kitoks, todėl manau, kad tai gali būti priežastis, kodėl negalėjome žaisti vienas su kitu, prieš 2 dienas buvo gerai, bet iki šiol nežinau, kas atsitiko. .
Ar galite išspręsti problemą, kai ji įstrigo atsisiuntimo šaltiniuose
Tai puikus žaidimas! Man labai patiko taip būti, bet dabar tai darosi taip nelinksma, kad mane iš tikrųjų supykdo, kai po atnaujinimo žaidimas pradeda taip smarkiai atsilikti ir išmuša mane iš „Bedwars“ rungtynių vidurio ir, deja, prarandu savo reitingą! Ar galite pataisyti klaidą, tai tikrai padės mano žaidimo patirčiai!
su vokiečiais.
Mano tinklas veikia gerai, bet žaidimas neįkeliamas.😭😭😭 Greitai pataisykite 🙏
Šiukšliadėžė
Žaidimas buvo labai geras iki 2021 m. Dabar po techninės priežiūros aš net negaliu žaisti su draugais ir jis pradeda būti labai lėtas + mokėkite 2 laimėjimus, tikiuosi, kad tikrai pavyks ištaisyti tokias klaidas kaip pokalbių klaida, vėlavimai ir daug įsilaužėlių Tikiuosi žaidimas susitvarkys...
žaidimas yra gražus, bet su įsilaužėliais mes negalime laimėti daugiau ir nėra smagu
Bed wars turi „Hack you need Wood 4 buld“ gaminimo stalą