(Android/iOS) Uzaylı İstilacılar - Destansı Kule Savunma Oyunu birçok kristal kesmek
Feb 20, 2022 15:38:47 GMT -5
Post by derspurnemendio on Feb 20, 2022 15:38:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Uzaylı İstilacılar - Destansı Kule Savunma Oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Uzaylı İstilacılar - Destansı Kule Savunma Oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok kristal kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Uzaylı İstilacılar - Destansı Kule Savunma Oyunu 2022 version ▞▞▞
Bölümlerdeki güçler güçlerimiz yavaşlıyor güçleniyor 45.bölümde gidiyordum para yavaş yavaş ilerliyorlar hızlı geçiyorte oyuncularsun birazda bizim kahramanlar güçlense olacaklar
merhaba
30.Bölüme geldim ama bir birde bire 1.Bolume geri attı oyun..ayrıca 20 tl ölüm satın satın aldım.. diyorsunuz ki facebooktan ayrılın onuda yaptım.. size hileker dolandırıcı sahtekar bir şirketisiniz ..hiç tavsiye etmiyorum 1 yıldız bile size
Pocket Ants: Colony Simulator Strategické iut
Türkçe dil istiyor
Çok güzel bir oyun ben 4 verdim gotleri kalkmasını diye
Bu başlangıçta eğlencelidir, ancak uzaylılar tarafından istila edileceğiniz için hüsrana uğrar. Başka bir kahraman satın almak için para kullanmalısın, mücevher kullanma seçeneğin yok. Kalabalığa karşı sana sadece bir kahraman veriyorlar. Kesinlikle bir denge oyunu değil. Adil değil. Eğlenmek istiyorsan başka yolu yok. Ödemelisin!
Oynamaya yeni başladım, harika grafikler öğreticiyi seviyorum, oyunun konseptini seviyorum şimdiye kadar tavsiye ederim.. o kadar kolay değil ama çok zor da değil
Ücretsiz olan ilk kahramandan sonra geri kalan her şey 3-10$ arasındadır ve oyun yoluyla açılamaz. Ayrıca, beceri veya yetenekten yoksunsanız, eski moda parasıyla herhangi bir engelin üstesinden gelinebilir.
İyi grafikler, ancak sadece 4 birim türü var. Aşırı yükseltmeler satın almazsanız, oyun 10 seviyeden sonra tamamen imkansız hale gelir. Kaldırıldı.
Alien Creeps - Tower Defense Strategi xms
oyun oldukça ilginç ama başlarda sertleştiği için oyun başlarda sıkıcı geliyor oyunlar para için değil eğlence için oynanıyor
Küçüklükten beri oynadım en güzel oyun 😘
Hiçbir şey için asla inceleme yazmam, bu yüzden işte bir ilk. Bu oyunla aşk-nefret ilişkim var. Şirketin arkasındaki mutlak açgözlülük ve ayak uydurmak için gereken aşırı miktarda öğütme olmasaydı oyun harika olurdu. Açıkça söylemek gerekirse, oyun size veya zamanınıza saygı duymuyor. Premium para birimi olan bir mücevher için 30 saniyelik reklamlar. BİR. Başarısız olursanız kaldığınız bir görevi yeniden başlatmak için TEN'e ihtiyacınız var. Paranızdan nefret etmiyorsanız, bu oyunu gerçekten tavsiye edemem.
eğlenceli ve bağımlılık yapıcı. oyun zorlaşıyor. Daha fazla oyuncunun zaman içinde ödeme yapmadan açılabilmesi gerektiğini düşünüyorum. zaten bir tane aldım
Türkçe dil olsa iyi olurdu. Oynayan sayısı artardı
Oyun 40. seviyelerde zor ve kelimenin tam anlamıyla kazanılamaz
ne iyi ne kotu
lütfen kahramanlara neden bu kahramanların onu pahalıya satın alması gerektiğini anlatın. yükseltmeniz gerekiyor ve her seviyede acı çekiyoruz çünkü zor olması için lütfen onu fesleyin ve kahramanları serbest bırakın, böylece bir yıldız vereyim :-)
Oyunda kahramanlar bölümleri geçmekte olan değil, kahramanlar da 18 lira onun yerine ücretli satılıp kahramanlar olsa daha iyi olurmuş
iyi güzel benbeydim
Alien Creeps - Tower Defense Strategické ttl
oyun çok süper de Bölümden sonra oyun kaydı edilmiyo oyuna girebiliyorum her şeyi bitirin lütfen yardım edin
Alien Creeps TD - Tựa game thủ thành hoành tráng Chiến thuật mhmy
Türkçe daha iyi olur ve biraz daha ganimet iyi olur
Neden bende hata veriyoo inmiyo yardım lütfen hata kodu veriyor
Bir takım zorlukları olan iyi bir oyun. Bir reklam geldiğinde hayal kırıklığına uğradım, izlemenizi sağlıyor ve sonra oyundan çıkıyor ve yeniden yüklemeniz gerekiyor. Bu sıralanabilir mi?
Oyunu daha yeni yüklüyorum çocuğumun tabletinde oyun oynamam oyun harikammmmm👏👏👍👍🤣🤣
Reklam izlemeden değerli taşlar veya madeni paralar almaya gittiğinizde, size her zaman borçlu olduğunuz şeyi vermez! "Oynamak için öde" oyunlarıyla ilgili çok büyük bir sorun.
reklam çok amklar
Belli bir yerden sonra kahraman almazsan bolumu gecemiyosun!!
Oyun harika ama kazanmak için ödeme türü Bir alanı veya diğer görevleri tamamlayarak ilk kahraman dışında herhangi bir kahraman elde edemezsiniz, ancak yalnızca kademe ile Sadece kahraman satın alabilir ve kimseyi ücretsiz ve kolay bir şekilde elde edemezsiniz
Oynaması çok kolay. Bağımlılık yapıcı ve eğlenceli. Bunu, atıcı veya strateji oyunlarını seven herkese tavsiye ederim. Yeniden yüklemeler ucuzdur, karakterleri karıştırmak ve eşleştirmek son derece havalı. Bu oyuna bayılıyorum. Çevrimiçi veya çevrimdışı, uzaylıları vurmanın bu kadar eğlenceli olabileceğini hiç bilmiyordum. 😃
Harika bir oyun ancak zorluk, para harcamadan oyuna çok fazla girmek için çok hızlı artıyor
Alien Creeps TD Стратегии dsm
oyun türkçe olsun
21 gundur oynuyorum ikinci kahraman olacakdi sozde 35 seviye geldim sifirladi sacmalik
zaman gecirilir
Bu eğlenceli ve oynaması kolay harika bir oyundur. AMA, oyunda herhangi bir zamanda herhangi bir yere ulaşmak için para harcamanız gerekecek. Bu oyuna uzun süredir sahibim ve bir kuruş bile harcamadan sadece 36. seviyedeyim. Bir şeyler için para ödemeye istekli değilseniz, oyun içi para kazanmak ve günlerce beklemek için çok zaman harcayacaksınız. bitirmek için oyun yükseltmeleri. Bazı silah yükseltmeleri, para harcamazsanız, kelimenin tam anlamıyla 3 gün ve artı alır. Bu açıdan oyun kötü
Oynanış tıpkı diğer kule savunmaları gibi... Ancak diğerlerine kıyasla daha çok gils olayı (Final Fantasy) vurmak biraz can sıkıcı. Biliyorum bu bir iş ama her şeyde sanat var... Lütfen yap tutku Gils sanat gibi akacak. Oyunda sunuluş şeklini sevmiyorum...