Post by derspurnemendio on Feb 20, 2022 15:41:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hitmasters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hitmasters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код више кристала ▞▞▞
▞▞▞ Hitmasters 2022 version ▞▞▞
Игрица је екстра и зато дајем 5 звездица
Ово је невероватно!!! Али волео бих да се не растављају.
Волео бих да уклоните огласе - _-
Ако желите да вам се огласи гурају у грло док играте игру која је описана као "тешка", ово је савршена игра за вас, огласи ће се појавити отприлике након сваке рунде или сваких 45 секунди и очигледно је намењена деци млађој од 8 година
Огласи усред играња и не можете да користите огласе за награде јер пише да видео снимак није доступан. Заиста уништава игру. Додао сам звездицу јер има потенцијал.
Може бити забавно, али постаје досадно и понекад не убије некога када очигледно урадите где морате поново да покренете игру. Али игра је забавна
Hitmasters Action hxu
Суперррррр!!!!!!
Добрааа!!
Игра је у реду. Али нема толико оружја, слажем се да има много огласа. сваких 15 секунди и мрзим рекламе.
Добра игра, али рекламе уништавају искуство. Игра је толико брза да ћете провести више времена гледајући рекламе него играјући игру. Не бих саветовао преузимање.
Оценио бих је више, али игра је преплављена рекламама чак и ако изаберете опцију која не захтева да гледате једно и по времена, не можете је чак ни прескочити. Знам да треба да зараде новац, али Христе, не би требало да идем кроз додавање сваког нивоа.
Искрено, заиста ми се свиђа већина делова ове игре. Загонетке су задовољавајуће и различити модови могу бити веома забавни. Међутим, постоји тона значајних недостатака као што је превелика количина огласа и чињеница да ће у половини времена почети да се замрзава и заостаје. Већ три пута сам морао да чекам да ми телефон каже „Апликација Хитмастерс не реагује“ јер ретко могу да натерам апликацију да нестане. Ипак, забавна игра иза свих непотребних фрустрација.Игра је веома забавна и зависна за играње, али морам да бринем 1) Први пут када сам инсталирао игру била је савршена, када сам покушавао да је поново играм, не улази у игру, већ остаје у игри која се учитава 2) Ова игра је откинути Џони окидач и треба да ажурира игру и престане да игра превише огласа за НОВАЦ
Зашто мислиш? Тера вам огласе у грло. Забавна игра, али вас тера да гледате рекламе. Даје вам могућност да гледате рекламе за козметику супер.Али након што погледате ту рекламу, погодите шта ћете моћи да погледате још један оглас 30 секунди касније.
Заиста не би требало да добијете ову игру, није забавна, глупа је и нема много напредовања у њој. То је само 'пуцај у лошег момка, па победи'. Није чак ни добар расипник времена јер је досадан, радије бих отишао да очистим целу кућу, а затим да играм ову игру смећа више
Солидна игра
Hitmasters Action zftv
Хтео сам да покушам поново на насумичном месту за пљачку, али је писало да нема огласа, а затим ми је показао оглас пре него што сам могао да наставим
Очигледно је да на већини нивоа нема креативности, након одређеног тренутка „шефови“ који су буквално само мете са више здравља често имају исту борбу. Нивои се понекад стално понављају са претходних нивоа. Постаје заиста досадно, али јасно је да програмерима није довољно стало до ове игре. Имам тоне чекића који само скупљају прашину јер програмери неће додати нове просторије бази.
Након што је апликација преузета, искључила се у тренутку када је покушао да је отвори. Након тога, апликација се заустављала сваки пут када је морала да учита нови екран. Деинсталирао сам апликацију. Никад није успело. У овом тренутку се питам да ли сам преузео стварну игру или само неку гомилу датотека које само иду на тројански коњ, гомилу шпијуна и малвера на мој телефон. Каква превара.
То је сјајна игра, али без начина да се поново играју лакши нивои брзо су постали тешки за моју децу. Молимо додајте начин играња већ поражених нивоа.
Супер забавна игра поред реклама И добра за млађу децу
Неоправдано искуство прожето огласима и бизарним имитацијама популарних ликова и икона. Сасвим је лако рећи на основу сталног и застарелог фортните плеса да је ово направило дете или мушкарац средњих година који мисли да су „сваки са децом“ Не препоручујем ову игру никоме ко је дошао на ово страница мислећи да би ово била слагалица било које врсте.
Игра је скоро потпуно откинута од Џонијевог окидача. Има сву исту механику, осим загонетки и различитих модова. Осим што је кидање, игра је једноставно лоша. превише је лака, не можете чак ни умрети. Сваки пут завршите ниво, постоји адд.1 звездица
Лажно рекламирање. Није постојао режим у коме цртате путању стрелице. Чак и ако платите верзију без огласа, и даље морате да гледате огласе да бисте откључали нове ликове и оружје.
Ова игра је сјајна.Зашто бисте помислили јер можете да играте четири мода, а све су супер забавно. Препоручујем да испробате игру.
Hitmasters Action hxu
Прилично добра игра. Убија досаду, не заузима превише простора и генерално је лепа игра. Нажалост, није масовна игра за више играча, најближа ствар за више играча је да би ово био турнир. Често играм ово јер мој телефон једва да има простора за складиштење и имам само 4 игре на њему. Препоручио бих ако тражите нешто што не заузима простор и нешто попут мајстора лукова.
Свиђа ми се игра, али се стално замрзава и руши због чега гледам додатне огласе и играм нивое више пута. Поправите грешке и то би била веома забавна игра
Изглед је привлачан. Мислио сам да ће то бити забавно, али то су само стални огласи (мислим озбиљно, као да никада раније нисам видео оволико огласа). Онда је игра тако досадна. Једном додирнете екран да бисте упуцали особу, затим морате да седите кроз 30 секунди огласа, а затим поновите. Заиста најгоре играчко искуство које сам до сада наишао.
Ово је ТАКО добро
Ок игрица
cidade Comboio motorista jogos Aventura mua
Hitmasters Action zftv
Превише огласа. Озбиљно. Буквално сам укључио апликацију, отишао да пустим свог пса напоље, а онда се вратио и огласио се оглас. Као реклама која заузима цео екран и пушта се 30 секунди, а да ми није дозволила да изађем из ње. Хоћете да ми кажете да се огласи само искачу на екрану менија? Разумем огласе после 2 нивоа или нешто слично, али огласе док сам још увек на екрану менија? И не могу ни да их прескочим после 5 секунди као 99% других игара? Смешно.
Превише реклама када будем у могућности да набавим нови скин, исти је онај који нисам желео, а стално покушава да исправи скинове, мислим да изгледа глупо, али претпостављам да је добра игра
Свиђа вам се, али како доћи до нивоа загонетке?(нивои цеви)
Превише огласа. Нисам могао ни да прођем кроз првих неколико нивоа да видим шта мислим о игри. Видели бисте мање огласа док гледате ИоуТубе цео дан...
Добра игра, волим таблу лидера и модове, хвала вам на тако дивној игри једва чекам следеће ажурирање
Ок али је превисе рекламирају
Огласи. ПРЕВИШЕ ОГЛАСА! Усред борбе са шефом, појавила су се два огласа од 30 секунди која се не могу прескочити, помало бесни, али у реду. Затим, након што победите шефа, даје вам могућност да удвостручите своје награде гледањем огласа. Кликнем и онда пише Нема доступних видео снимака... ВХАААТ?! Сада желим да гледам оно што не могу? Добро... Онда добијем још једно откључавање, нове скинове карактера и опет, не могу да их набавим јер нема доступних видео снимака... Али уместо тога можете платити прави новац... НЕ. Извини али 1 звездица :/
Постоји смешна количина реклама. Један после сваког нивоа, а понекад и више.
Заиста добро, али само пуно огласа