Post by derspurnemendio on Feb 20, 2022 16:08:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Square Bird ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Square Bird IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara neograničene tokene ▞▞▞
▞▞▞ Square Bird 2022 version ▞▞▞
Dakle, da nije bilo toliko oglasa, ja bih to više ocijenio. svaki put kad umreš dobiješ oglas
Igrica je odlična😆
Pre kul
Sviđa mi se da morate dodirnuti da dobijete više blokova, ali je prilično teško jer možete umrijeti
Pun oglasa! Čak i ako pritisnete opcije bez oglasa, beskorisno je, oni će vas natjerati da gledate oglase! Zašto onda opcija zaustavljanja oglasa??
Ova igra je sjajna. Ali problem je što postoji mnogo oglasa čak i na jednoj razini. Ovo je jako neugodno. Ali igra je vrlo zanimljiva.
Umrijet ćeš ako ovo igraš jer je tako dobro.
Kada kliknete na "oglas koji se može igrati" dovodi vas u trgovinu aplikacija, ova tehnika je smeće i neće raditi
Oglasi puni oglasa svaki put kad umrem dogodi se oglas i pogodite što se događa pola vremena s oživljavanjem gledam oglas i ništa se ne događa, bolje je samo ponovno pokrenuti razinu jer to je ono što oživljavanje čini je da vas tjera da ponovno pokrenete razinu. usrana igra koja nije vrijedna igranja I zaostaje I izgleda prilično loše
Prema mojim iskustvima, to je dobra igra koja poboljšava vaše umne vještine i definitivno razinu koncentracije morate zadržati sjajne reflekse, ali ova aplikacija me zeznula nakon završetka bilo koje razine od oko četrdeset sekundi, postoji oglas. Omg što radiš jedno dodavanje traje oko dvije minute. Izlazim i opet ulazim zašto ne možeš održavati normalno za novac. Pustio si da se prikazuju oglasi za ono što nas nikad ne zanima.
Jednostavno trošenje vremena oko sat vremena. Ovdje nema puno više osim gurati druge oglase za druge igre i stvari. Može platiti uklanjanje oglasa, ali to je samo privremeno. Nije jako zarazna. Ni u kom smislu nije inguitivno. Ali izvrsno za djecu s isključenim podacima, recimo u zrakoplovu ili čekanju dulje od nekoliko minuta. Ipak ne bi zadržao.
Ova igra je općenito prilično dobra, ali kao i većina igara daje hrpu reklama, zato vjerujem da se ne isplati. Koristim ga nekoliko minuta i prestao sam.
Nekako dosadno nakon nekog vremena, ima puno dodataka, ali to me ne smeta jer svi imaju X-ove kao 5 sekundi nakon početka dodavanja. Ali sviđa mi se igra, jednostavno nije najbolja igra koju sam ikad igrao.
Square Bird je tako zabavna aplikacija! tako sam ovisna . Iako postoji količina oglasa koja se očekuje za svaku besplatnu igru koju ćete pronaći u trgovini aplikacija. Sviđa mi se kako možete promijeniti svoju kokoš i zemlju! Također povremena jaja koja možete otključati za novčiće. Iskreno, fantastična igra!
Oglasi nakon svake razine su smiješni
Igra je odlična
Square Bird Casual games rmel
Igra je jako zabavna, ali problem su... reklame. Toliko ih je u igri, a to je tako neugodno
Ima puno oglasa i ne prestaju vas gnjaviti da vratite djelo, ali igra je stvarno zabavna
To je dobra igra, ali postoje dva problema. U ovoj igri ima previše oglasa i postaje prilično neugodno. Nakon što završim razinu uvijek postoji reklama i toliko je frustrirajuća jer se pokušavam usredotočiti. A kada otključate pozadinu svim pticama, postaje prilično dosadno jer više ne možete otključati stvari.
Previše oglasa jako neugodno Prestanite biti pohlepni
Ova igra je tako loša. Zašto? Pa, kada želite igrati igru, ona vam stalno daje oglase, čak i kada piše "pogledajte oglas za besplatnu nagradu", ionako će vam dati oglas. Oni su rasprodani i imaju put do mnogih oglasa na YouTubeu i Snapchatu, to je suludo. Ova igra uopće nije zabavna i jako troši bateriju. Igrao sam je oko 2 minute. Moj telefon je porastao sa 30% na 15%. Za 2 minute, DVIJE MINUTE. Ova igra nije korisna na mnogo načina i gubi vaše vrijeme i bateriju. Sve što dobijete su reklame
Oglasi čine igru tako strašnom i dosadnom. Nakon umiranja, dobivate oglas za oživljavanje ili preskakanje i nakon toga još jedan oglas. To je smiješno
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Isto. Mnogo. Oglasi. Nevjerojatno prekidno. Dvije zvjezdice jer me igranje zanimalo. Ali ne mogu igrati ako stalno na silu guraš toliko reklama.
Square Bird Jocuri obișnuite vaax
Obožavam ovu igru jer možete položiti jaja, a ja ću proći zid i trenutno sam na razini 3. Trebali biste to isprobati. Zabavno je, mislim jako zabavno. Imam način da dopustim da dodatak bude kratak. Prvo pritisnite gumb ispod na zaslonu i pritisnite ga 5 ili 10 sekundi. Natjerat će vas da više uživate.😀😀☺☺
Square Bird ミニゲーム ynms
Nevjerojatna i divna igra. Lako je i volim sve ptice. Mislim da imam oko 6 ptica. Sviđa mi se grafika i sviđa mi se što se ptica ne kreće tako brzo. Mislim da bi vam se svidjela igra pa je pokušajte i preuzmite je molim vas. Hvala vam. Čekat ću još ažuriranja. Csn da ti kažem nešto drugo? Skinuo sam igru jučer, 14. ožujka 2020., i već sam na razini 20. Apsolutno zabavna igra. Morate probati. Oprosti što te tjeram da toliko čitaš. Zbogom.Hvala
Zaista uživam u ovoj igrici. S obzirom na to, nemam pojma odakle dolaze ove recenzije koje kažu da nema oglasa. Dobivam oglas nakon svake razine - i pola vremena ne mogu izaći iz njih. Moram potpuno zatvoriti igru i ponovno je pokrenuti da izbrišem oglas. Više sam nego voljan gledati oglase za ptice, kuće i pozadinu, ali sam prisiljen gledati cijeli oglas od 30 sekundi nakon svake razine od 10 sekundi i to je dovoljno frustrirajuće da me poželi deinstalirati.
Previse reklama
Baš je dobra
Previše oglasa. Uništava utor igre. Oglasi nakon svakog drugog odigranog kola. Neugodan.
Square Bird Grand public qoat
Igrica je zanimljiva za neke mlađe ali je za mene malo dosadna
Nekako zabavno. Iritantno je što već ima toliko oglasa i već je zamoljeno da ga ocijenim nakon samo 1 minute igranja.
To je cool igra. Stvar je u tome što ne mogu otključati besplatne skinove. Osim toga, volim igru 😊
Svakako preporučam da je ova igra vrlo zabavna i zabavna, a također mi oslobađa stres jer nema puno reklama osim ako ne kliknete oživi ili dobijete plus tri jaja oh ne znate što su jaja. Četiri kvadratne ptice su sretne šanse za dobijete novac ako kliknete na prave blokove i dobit ćete ili $25 ili $100 $500 ili $250, ali ponekad postoje samo 250 i 25, ali kao što sam rekao, svakako preporučujem ovu igru i nemate puno oglasa, evo prilike za igraj stvarno zabavnu igru mir✌️
To je zabavna igra, ali ne mogu oživjeti jer piše da nemam internetsku vezu. Igram ga samo kod kuće uz wifi tako da sigurno ima internetskih veza.
Ali ove me aplikacije nisu zanimale, već samo instalacija programa Osobno sam instalirao špijunski softver za iPhone 5S putem jailbreak iOS-a , svoje ću.
Doslovno nakon svake razine postoji oglas od 30 sekundi. Svaki put kad umrete, postoji još jedan oglas od 30 sekundi koji možete preskočiti samo da biste "pustili demo" oglasa koji ste upravo pogledali samo tako da ga možete preskočiti za 4 sekunde. 1 razina ove igre traje jedva 10 sekundi.. ova igra je 98% reklama i 2% stvarne igre. Ali to je doslovno svaka igra na google play ikada.
Vrlo zabavno, ali kada ste na finskom nivou, imate opciju da gledate oglas kako biste dobili dodatne novčiće, ali kada kažete ne toj ponudi, i dalje mi prikazuje oglas, ali mi ne daje ništa dodatno
U redu je, ali nije vrsta igre u kojoj biste mogli puno raditi. Jedna od onih u koje možete možda utonuti 10-15 minuta dok čekate ili tako nešto.
Igra je zanimljiva i zabavna, ali ima previše reklama. Čini se kao da mogu napraviti samo 2 pokušaja i onda dobijem oglas.
Magica.io - Battle Royale Екшн goq
Dobra igra ALI nema načina za prijenos napretka na drugi telefon ili tablet i ponovno pokretanje nije dobro. Učinite kao druge igre i prijavite se/povežite nas s Google Playom na Facebooku.
Tri zvjezdice za ovu igru ovdje su razlozi 1. Izgubila je reklame kada izgubite ili pobijedite, još uvijek imate reklame koje trebate da isključite svoj internet 2/3. Neke stvari za ovu igru morate pogledati čak i ako to stvarno želite. Igre su prekratke Volio bih da produžite igru Evo zašto mi se sviđa igra, prilično je cool i slatka, a kvaliteta ove igre je savršena 😍 Također bih volio da dodate nove skinove i pozadine jer neki ljudi misle da je dosadna
Previše oglasa. Mogla bi biti zabavna igra, ali reklame uništavaju tijek.
Vrlo je lijepa nevjerojatna i atraktivna igra. moramo se koncentrirati na naše prste. Mislim da samo 10 ljudi može proći hard level. Možete provesti sate igrajući ovu igru. Daje 3d efekt. Različite ptice koje moramo odabrati Nevjerojatno je